Kategóriák
OAKLEY  LEFFINGWELL MATTE GRAY SMOKE/PRIZM TUNGSTEN SZEMÜVEG
56.000 Ft
44.000 Ft
Kedvezmény: 12.000 Ft 21%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

OAKLEY LEFFINGWELL MATTE GRAY SMOKE/PRIZM TUNGSTEN SZEMÜVEG

56.000 Ft
44.000 Ft
Kedvezmény: 12.000 Ft 21%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: OAKLEY
Cikkszám: 0OO910002

MÉRET: L (134MM)

A Leffingwell egy teljes peremű, négyzet alakú lencsével rendelkező keret, amelyet a szörfdeszkák kivitelezésének és kidolgozásának inspirációja ihletett. A növényi alapú BiO-Matter®* keret antikolt díszítőelemekkel és texturált szárakkal rendelkezik. Az óvatosan elhelyezett Oakley logó a szárakon a finom, emelt design esztétikát kedvelőknek készült. A Leffingwell Prizm™ Lens Technology technológiával érkezik, amely a színek és a kontraszt fokozására készült, hogy részletesebben láthass a vízen és túl azon.

*BiO-Matter bioalapú anyagokból készül, amelyek legalább 56% bioalapú szén tartalmúak (az olajbogyóolaj aránya a fosszilis forrásokhoz képest)

• DESIGN - A szörfkultúrában zajló formaváltásokból inspirálódott teljes peremű négyzet alakú lencse formája • KERETANYAG - Könnyű, tartós BiO-Matter® keret, hangolt rugalmassággal a kiegyensúlyozott illeszkedés, kényelem és fejtartás érdekében. • DÍSZÍTÉSEK - Antikolt, kis díszítőelemek és ikonok, amelyeket az új szörfdeszkák kialakítása és márkaépítése inspirált • OAKLEY RECEPTRE LENCSÉK - Elérhető Oakley Authentic Prescription lencsékkel, amelyek bal oldali lencséjén lézergravírozott ellipse logóval rendelkeznek, mint az Oakley hitelességének és minőségének bizonyítéka • RÉSZLETEK MEGTEKINTÉSE - Elérhető Prizm™ Lens Technology technológiával, amely a színek és a kontraszt fokozására készült, hogy részletesebben láss a részleteket.

 
Elérhetőség: Üzletünkben