Kategóriák
Oakley ARO3 ENDURANCE MIPS CURRY/BRONZE bukósisak
46.900 Ft
34.000 Ft
Kedvezmény: 12.900 Ft 28%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Oakley ARO3 ENDURANCE MIPS CURRY/BRONZE bukósisak

SISAK MÉRET
S/M (54-57 cm)
CÉLCSOPORT
FÉRFI/UNISEX
46.900 Ft
34.000 Ft
Kedvezmény: 12.900 Ft 28%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: OAKLEY
Cikkszám: FOS9013018A9M

ARO3 Endurance egy sokoldalú sisak az mindennapi országúti kerékpárosok számára. Legyen szó munkába ingázásról vagy egy hétvégi túráról a festői utakon, az ARO3 Endurance tökéletes társ lesz, hogy biztonságosan és stílusosan eljuss a célodhoz. További részletek

  • ILLESZKEDÉS: Az Oakley® által tervezett 360°-os illeszkedési rendszer állítható tárcsával rendelkezik a kényelmes, testre szabott illeszkedés érdekében. Az általános formatervezési fejlesztéseknek köszönhetően az ARO3 Endurance alacsonyabban helyezkedik el a fejen, jobb egyensúlyt biztosítva, miközben természetesebben illeszkedik a fej kontúrjaihoz.
  • VÉDELEM: Az Mips® biztonsági rendszer kialakítása további védelmet nyújt különböző baleseti helyzetekben, segítve a viselő fejére ható káros erők csökkentését.
  • SZELLŐZTETÉS: Az ARO3 Endurance kiegészítő és nagyobb légzőnyílásokkal hűvösen tart a különböző körülmények között. Összesen 19 légzőnyílás a sisak elején, hátulján és oldalán átirányítja a levegőt, hogy a legnagyobb áramlást és légáteresztést biztosítsa, még a legintenzívebb kerékpározás során is.
  • BÉLÉS: Az Ionic+™ antimikrobiális bélés izzadáskor aktiválódik, frissességet és szagkontrollt biztosítva.
  • SZEMÜVEGTÁROLÓ: Az első légzőnyílások lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy könnyen tárolják szemüket. Az Unobtainium® fogók a helyén tartják a szemüveg karjait, míg a sisak belső habjában lévő kivágások megakadályozzák, hogy a karok sérülést okozzanak a fejen ütközéskor, egyszerű és intuitív szemüvegtároló helyet létrehozva a kerékpárosok számára.
  • DIZÁJN: Az ARO3 Endurance egy logózott jelvényt tartalmaz Iridium® bevonattal, amely tükrözi az Oakley szemüvegek Prizm™ lencséinek színeit. Minden jelvény színe megegyezik a sisak színével, az Oakley szemüveg hagyományát ünneplő színkombinációval.
  • Sisaktároló táska és Oakley matrica mellékelve
  • Kicsi (52-56 cm) / Közepes (54-58 cm) / Nagy (56-60 cm)
  • CPSC 1203, EN1078 és ANZ2063 tanúsítványokkal rendelkezik

ARO3 Endurance egy sokoldalú sisak mindennapi országúti kerékpárosok számára. Legyen szó munkába ingázásról vagy egy hétvégi túráról a festői utakon, az ARO3 Endurance tökéletes társ lesz, hogy biztonságosan és stílusosan eljuss a célodhoz.

Elérhetőség: Üzletünkben

Hasonló termékek