Kategóriák
ATOMIC Revent+ AMID LIGHTGREY bukósisak
75.500 Ft
61.000 Ft
Kedvezmény: 14.500 Ft 19%
Menny.:db

ATOMIC Revent+ AMID LIGHTGREY bukósisak

SISAK MÉRET
M(55-59cm)
75.500 Ft
61.000 Ft
Kedvezmény: 14.500 Ft 19%
Menny.:db
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AN5006188M

Az Atomic Revent+AMID a csúcs modell az allmountain sisakok közt in-mold technológiával készül kiváló védelmet biztosít az ütésekkel szemben, ABS kemény héj,Holo Core maggal és a 360° Fit hibrid konstrukció rendszerrel rendelkezik.Bízunk benne, hogy soha nem kell tesztelnie a sisak határait. De ha megtörténik a baj, akkor jó tudni, hogy az Atomic Revent+ az iparág biztonsági szabványai által előírtaknál akár 40%-kal több védelmet biztosít. Formázott külső rétegének és az EPS Holo Core magnak köszönhetően ez az all-mountain sisak rendkívül könnyű és rendelkezik az elsőszámú 360°Fit rendszerrel is. Minden, amire az all-mountain kalandok során szükség lehet.


 

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

AMID: Atomic Multi Directional Impact Deflector Ez 40%-kal magasabb ütközésvédelmet jelent, mint amit az iparági biztonsági előírások megkövetelnek.In-Mold héj: A külső, kemény műanyag réteget egybesütik a középső, ütéscsillapításért felelős EPS hab béléssel. Az In-Molded sisakokra jellemző a kis súly.
Holo Core: Ez az egyedülálló 'tojástartó' szerű szerkezet egy ütközéses zónát alkot, amely maximalizálja a behatások elnyelését. Szellőzőnyílásokkal is rendelkezik, így hűvösebb és könnyebb.
360 Fit System: Ez a progresszív 360 Fit System lehetővé teszi a sisak beállítását, nem csak a fejmérethez, de a fej alakjához is. A magasság is állítható, a 100%-os kényelem érdekében.
Aktív szellőzés: A Xeed egyzónás szellőzése szabályozható, hogy a fejet mindig megfelelő hőmérsékleten tartsa.
3M X-Static bélés: Nagy teljesítményű bélés anti-mikrobális tulajdonságokkal a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzéséért.