Kategóriák
S/MAX 8 SÍLÉC M11 GW KÖTÉSSEL
188.000 Ft
Menny.:db

S/MAX 8 SÍLÉC M11 GW KÖTÉSSEL

MÉRET
160cm
188.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: SALOMON
Cikkszám: L41170200160

S/MAX 8 SÍLÉC M11 GW KÖTÉSSEL

  

Ha a legtöbbet akarod kihozni minden síeléssel töltött napból, ezzel a szettel minden egyes kanyar valódi élmény lesz. A kiemelkedő minőségű anyagok és az egyedi formavilág segít abban, hogy minden lejtőt magabiztosan fedezhess fel.

 

 

A továbbfejlesztett Edge Amplifier még hatékonyabb erőközlést biztosít az élek felé, ami 30%-kal növeli az éltartást, így egyedi élmény vele a síelés.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Jellemzők:Edge Amplifier SL: Az újragondolt, műlesikláshoz fejlesztett, két részből álló Edge Amplifier 30%-kal növeli az éltartást, miközben biztosítja az ideális mértékű flexet a lábfej alatt, hogy a léc továbbra is könnyen irányítható és gyors legyen, kiváló tapadással.
Poplar Woodcore mag: A nyárfa anyagú mag a kiváló sí-hó kontakt mellett stabilitást, rugalmasságot és könnyű kezelhetőséget biztosít.
Titánréteg: A mag felső felületén elhelyezett titánréteg kiemelkedő éltartást, hatékony erőközlést és fürge mozgást biztosít.

M 11 GW KÖTÉS:


Az Atomic M 11 GW kötés egyenletes érzést biztosít a pályán és pályán kívül is. Bárki magabiztosan tudja használni. Erős és robosztus, de könnyedén fel lehet csatolni akár GripWalk rendszerű bakanccsal is. Egy jó mindenes kötés, ami segít minden féle síelőnek jól éreznie magát, bárhol is legyen a hegyen!