Kategóriák
SALOMON S/Pro HV 120 GW Beluga/Red Metallic sícipő 2022/23
223.000 Ft
178.000 Ft
Kedvezmény: 45.000 Ft 20%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

SALOMON S/Pro HV 120 GW Beluga/Red Metallic sícipő 2022/23

SÍCIPŐ MÉRET
29/29,5
SZÉLESSÉG
KÖZEPES
223.000 Ft
178.000 Ft
Kedvezmény: 45.000 Ft 20%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: SALOMON
Cikkszám: L47059200295

A héj szélessége > vagy egyenlő 102 mm (MP 26./26.5 esetén) nagyobb bakancstérfogatot kínál, és ideális szélesebb lábú és vastagabb vádlikkal rendelkező síelők számára. A héj azonosításához a síelő lába első és ötödik metatarsalis csontja közötti szélességet mérik, hogy áttekintést nyerjenek a síelő természetes lábformájáról és térfogatáról. Súly 1809 g

Ez a bakancs olyan síelők számára készült, akik magas teljesítményű bakancsot szeretnének, amely tökéletesen illeszkedik a lábukhoz. Ez a bakancs könnyű belépést, testre szabható MY CUSTOMFIT 4D bélést és a bakancs teljes testreszabhatóságát kínálja. Húzd fel, és növeld magabiztosságodat kiváló teljesítménnyel és páratlan illességgel. A Gripwalk előretelepített a biztonságosabb tapadás és a kényelmes séta érdekében.

Az héj szélessége 100 mm és 101 mm között (MP 26./26.5 esetén), amit általában átlagosnak tekintünk, nagyobb térfogatot és lazább illeszkedést kínál, ideális a legtöbb síelő számára. Az előnyös utolsó azonosításához a síelő lába első és ötödik metatarsalis csontja közötti szélességet mérik, hogy áttekintést nyerjenek a síelő természetes lábformájáról és térfogatáról.

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

JELLEMZŐK ÉS ANYAGOK

 • Coreframe 360°: Egy kialakítás, amely könnyedséget és érzékenységet hoz létre. Mind a bakancs, mind a mandzsetta beillesztései biztosítják, hogy a bakancs geometriája és merevsége megmaradjon a Custom Shell HD folyamat után.

 • Custom Shell HD bakancs és mandzsetta: A Custom Shell HD folyamat lehetővé teszi a bakancs teljes testreszabását mindössze 10 perc alatt, fentről lefelé. A vékony falú kivitelezés és az új anyagok a lábat közelebb hozzák a héjhoz.

 • My CustomFit 4D Pro: Egy előre formázott Pro bélés, amely javított tartást és pontos illeszkedést kínál. A puhább habok és a Talyn® anyag kívüli elhelyezése könnyebb alkalmazkodást tesz lehetővé. Az elasztikus lábujj-tartó több helyet biztosít az elülső lábfej számára.

 • Poliuretán: Egy anyag, amely állandó sűrűséget biztosít, tökéletes csomagolást, megbízható progresszivitást és jó energiátovábbítást.

 • Fiberglass Coreframe: Egy kompozit beillesztés (üvegszál-töltött), amely könnyedséget hoz létre, fokozza az érzeteket és növeli az erőt. Biztosítja a bakancs merevségét a teljesítménybakancsokon.

 • Sensifit beillesztés: A héj külső oldalán lévő puha PU Sensifit™ beillesztés könnyűvé teszi a bakancsba való belelépést, könnyű belelépést és az in-step anatómiai csomagolását biztosítva.

 • Custom Shell HD: A folyamat lehetővé teszi a cipőkészítők számára, hogy mindössze 10 perc alatt testreszabhassák a bakancs alsó héját vagy mandzsettáját, a vékony falú kivitelezés és az új anyagok pedig közelebb hozzák a lábat.

 • Sense 45mm: Ez a 45 mm vastag szíj biztonságosan tartja a lábat és optimalizálja az energiaátvitelt.

 • Gripwalk előretelepített ISO 23223: A GripWalk padok előre vannak telepítve, javítva a sétakényelmet és növelve a tapadást bármilyen körülmények között.

 • 4 szegecselt alumínium 3D: Válassz három különböző helyzetet a lábujjcsatban az optimális lábujj kényelem, teljes testreszabás és személyre szabott lábfejtartás érdekében.

 • Flex állító: A hóviszonyoktól függően a Flex Adjuster lehetővé teszi, hogy fokozza vagy simítsa a flexet.

 • Szegecselt túlméretezett tengelykapcsoló: A szegecselt túlméretezett tengelykapcsoló tökéletes energiátovábbítást biztosít a mandzsetta és a héj között.

 • Szegecselt alumínium csatok: Strapabíró csatok, amelyek lehetővé teszik az erőteljes meghúzást.

Youtube videók