Menü
Ár:
889.000 Ft
Menny.:db

MTF Mount 6.2, 17,5 Ah akkumulátorral

Ár:
889.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: MTF Mountfield
Cikkszám: mtf6217521
Elsősorban terepre tervezett, de alkalmas kerékpárúton vagy közúton való közlekedésre is. Bafang M400 nyomatékérzékelős középmotorral szerelve, amelynek maximális nyomatéka 80 Nm. Érzékeli a pedálokra ható erőt, a pedálozás gyakoriságát, de a lánc feszültségét is. Ennek eredményeként a segítségnyújtási mód pontosan megadja a szükséges támogatást. Az érzékelő reagál a sebességváltásra és a terep hirtelen változásaira is. Fantasztikus terep e-bike.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A vázba teljesen beépítve található az akkumulátor. Ezen a modellen számos prémium alkatrész található: a kilenc sebességes Shimano Alivio váltó, az SR Suntour XCM RLO villa, 100 mm villaúttal, a kormányról lockolható, a Shimano hidraulikus tárcsafékek vagy az első osztályú német Schwalbe Smart Sam gumik. Az MTF No Pressure Sport nyereg hozzájárul a közlekedés kényelméhez. 

Letisztult, színes LCD-kijelzőn állíthatjuk a rásegítés szintjét. Alapértelmezés szerint öt támogatási szint közül választhatunk. A beállításokban azonban lehetőség van az egyéni rásegítési szinteket akár kilenc szintre osztani.

KERÉKPÁR MÉRET 21"
váz 21"