Kategóriák
KLS CRK 70 kormány
6.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

KLS CRK 70 kormány

6.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: KELLYS
Cikkszám: KLSCRK70

A CRX 70 kormány a Cross és Trekking/Touring stílusú kerékpározás kedvelőinek lett tervezve. Az egész napon át tartó bár gyönyörű tájakon, de egyenes testtartásban történő kerékpározás fárasztó lehet a hátgerincnek. Ezért a kormány magasabb emelkedését igényli, ami segít megfelelően tartani az egyenes testhelyzetben való ülést. Ez segít elkerülni a hátfájást.

•      A 31,8 mm-es átmérő a főként a múltban használt 25,4 mm átmérővel szemben nagyobb szilárdságot nyújt.

•      6061 alumínium megfelelő szilárdságot és a rugalmassága révén egyben fokozott kényelmet hoz el, ami a 6061 öntvény egyik természetes tulajdonsága.

•      A szilárdság és a könnyedség közti egyensúly a Double Butted technológia segítségével lett létrehozva – 2 különböző falvastagságú anyag kombinációjával. Azokon a helyeken, ahol az anyag nagyobb nyomásnak van kitéve, a fal meg van erősítve, azok a helyek pedig, amelyek nem állnak akkora megterhelés alatt, vékonyabb fallal rendelkeznek, hogy a kormány könnyebb legyen.

•      A keskenyebb, magasabb emelkedésű kormány segít megtartani az egyenes testhelyzetben való ülést, ezáltal segít elkerülni a hátfájást.

•      A skála segítségével könnyen beállítható.

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

Emelkedés: 25 mm

Hátrahajlás: +9°

Szélesség: 640 mm

Átmérő: 31,8 mm