Kategóriák
ATOMIC Redster X9 + X12 GW síléc kötéssel
497.500 Ft
319.000 Ft
Kedvezmény: 178.500 Ft 36%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Redster X9 + X12 GW síléc kötéssel

MÉRET
175cm
497.500 Ft
319.000 Ft
Kedvezmény: 178.500 Ft 36%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AASS03266175

Az Atomic Redster X9S Revo S a világbajnokságon alkalmazott és bevált technológiákat használja, így tökéletes választás azoknak a síelőknek, akik szeretnék kiélvezni az Atomic Multi Radius Sidecut oldalíve által kínált sebességet és sokoldalúságot.

A Redster X9S Revo S sí a rövid és gyors kanyarokat, valamint a hosszan elnyúló, gyönyörű ívű fordulásokat is könnyedén veszi. A Revoshock technológiának köszönhetően a Redster X9S Revo S fürge és könnyen kezelhető léc, amellyel még a jeges és friss reggeli pályán is igazi élmény a síelés. A dupla, laminált titán réteg erősebbé teszi a lécet és növeli a torziós rugalmasságot, míg az Ultrawall oldalfal-felépítés a Full Sidewall oldalfal éltartását és energiaközlését kombinálja a Cap felület tartósságával és hosszú élettartamával. Az Ultra Power Woodcore magot az Atomic Nemzetközi Síszövetséggel együtt szervezett versenyeiről hoztuk át, hogy profi szintű erőt biztosítson, és a pályák nyitásától egészen zárásig száguldhass a lejtőkön. Az Atomic Redster X lécet innovatív, világkupán használt technológiákkal láttuk el, hogy akadálytalanul törhess előre a lejtőkön. Az óriás-műlesiklásra és a műlesiklásra fejlesztett geometriák keverésével a Redster X az éles és a hosszú kanyarokban is kiváló teljesítményt nyújt, így tökéletes választás a pályára. A termékkínálatban általános és szélesebb léc is szerepel, amelyek mindegyike készen áll, hogy reggeltől estig könnyedén megbirkózzon a változó hókörülményekkel. A versenyeken már bevált Revoshock segítségével gördülékeny és magabiztos lehet minden lesiklásod, mivel elnyeli a rezgéseket, hogy úgy síelhess, ahogyan szeretnél.

Az Atomic Redster X9S Revoshock S olyan síléc, amit azok a síelők választanak, akik sebességre, sokoldalúságra és maximális teljesítményre vágynak - mindezt a Világkupa örökségével és egy jó adag mókával kiegészítve.

SÚLY Súly egy darabban (g) / Méret (cm): 3242 / 175

SZINT Haladó Professzionális

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

Jellemzők:

Ultrawall oldalfal: A Revoshockkal ellátott Redster lécekbe épített erőteljes Ultrawall olyan oldalfalat jelent, amely a talptól a léc felső rétegéig beborítja az éleket, így kontrollált erőközlést, megnövelt éltartást és jobb gyorsulást biztosít. A lekerekített Dura Cap felülettel együtt az Ultrawall rendkívül ellenálló a karcolásokkal, horpadásokkal és ütődésekkel szemben.
Revoshock S: A Revoshock S a nemkívánatos rezgésekből stabilitást és páratlan gyorsulást kovácsol, hogy még magabiztosabban síelhess.?
TI réteg: A mag alatt és felett elhelyezett titán réteg utolérhetetlen ütéscsillapítást, stabil egyenesfutást és kiváló torziós rugalmasságot eredményez.
Ultra Power Woodcore mag: Erős bükkfából és pehelykönnyű nyárfából készül a versenyléceknél elengedhetetlen stabilitás és gyorsaság érdekében.
Multi Radius Sidecut oldalív: A műlesikláshoz és az óriás műlesikláshoz ideális oldalív kombinációja: játékos, éles kanyarokhoz és lágy, hosszabb kanyarokhoz egyaránt ideális.

X12 GW Kötés:

Az Atomic X 12 GW kötés a tökéletes megoldás ha versenyteljesítményt keres eszköz nélküli igazítás mellett. A 75 mm-es fékeknek és a Full Flex-nek köszönhetően az X 12 GW kiváló minőségű erőátvitelt, teljes irányítást és - ami a legfontosabb - fantasztikus sebességet biztosít. És mindezt anélkül, hogy tartozékokkal kellene bajlódnia!