Kategóriák
ATOMIC Hawx Ultra 115 S W GW női sícipő
212.000 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Hawx Ultra 115 S W GW női sícipő

SÍCIPŐ MÉRET
25/25,5
SZÉLESSÉG
KESKENY
212.000 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AE502972025X

Az Atomic Hawx Prime 115 S W GW a valaha készült legsportosabb és legkönnyebb Atomic női sícipő, ami normál lábfejszélességre készült.

A száguldásra kész nők számára, az Atomic Hawx Prime 115 S W GW egy verhetetlen síbakancs. Közepesen széles lábra tervezve, mindent megad a nagy teljesítményű síeléshez, olyan kényelmes, hogy nagyobb élvezet felvenni a bakancsot, mint levenni. Egy Prolite alapú, mindent tudó bakancs – saját forradalmian könnyű kialakításunk, a súly csökkentése érdekében a szükséges helyeken erősítve. Rengeteg állítási lehetőséget biztosít, köszönhetően az előre megformált új Mimic Platinum W 3M™ Thinsulate™ bélésnek és az Atomic Memory Fit-nek. Ezek kombinációja adja a legendás Hawx érzésért – és a havon töltött legjobb napokat. Ha te is szeretsz keményen síelni, a Hawx Prime 115 S W GW a te válassztásod.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Legendás Hawx érzés: Már az első alkalommal kiemelkedő módon illeszkedik. Az egyensúlyi geometriával kombinált anatómiai tartás olyan bakancsot eredményez, amely mind a profiknak, mind az újoncoknak megfelelő.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagságból a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
Power Shift: A Power Shift lehetőséget ad arra, hogy a dőlési szöget 13, 15, vagy 17 fokra állítsd be a cipő hátulján található szabályozó elmozdításával. Emellett a flex index is állítható +/- 10 értékkel, egyszerűen, csupán egy csavar segítségével. Ezekkel a lehetőségekkel teljesen személyre szabhatóak a beállítások.
Mimic bélés: Az előformázott sarokrész, bokarész és nyelv támasztékot biztosító, hőformázható anyagréteget kapott. Miután az erre kialakított gépben a hőtől megpuhul, az anyag pontosan felveszi a lábad formáját, és így keményedik meg, hogy teljesen személyre szabott legyen.
Energy Backbone: Az Ultra sícipőkön egy megerősített, aszimmetrikus ún. Energy Backbone található. Ez extra erőt ad az agresszívebb síeléshez, valamint fokozott oldalirányú energiaátvitelt biztosít a jobb éltartás érdekében.
AFS - Adaptive Fit Systemmel ellátott szár: Ez a sícipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, amely nélkül még inkább tulipán alakú a lábbeli, és bővebb a szára is (eggyel nagyobb szárméretű).
3M Thinsulate bélés: A 3M Thinsulate bélés lényege a szokásosnál finomabb szálakban rejlik. A finomabb szálak több levegő tartanak meg maguk között, így a bélés jobban szigetel. Melegen tartja a lábat, a szélsőségesen hideg és a nyirkos körülmények ellen is védelmet nyújt.