Kategóriák
ATOMIC Hawx Prime 95 W WHITE/SILVER női sícipő
171.000 Ft
99.000 Ft
Kedvezmény: 72.000 Ft 42%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Hawx Prime 95 W WHITE/SILVER női sícipő

SÍCIPŐ MÉRET
26/26,5
SZÉLESSÉG
KÖZEPES
171.000 Ft
99.000 Ft
Kedvezmény: 72.000 Ft 42%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AE502686026XMINTA

BEMUTATÓTERMI ÚJ MINTACIPŐ.

Stabil, sportos sícipő a női Hawx Prime sorozatból – szuper népszerű lehetőség.

Közepes keménységével az Atomic Hawx Prime 95 W az ideális sícipő a haladó hölgyek számára. Ez a legendás Hawx közepes szélesség mellett a szár magasságát és a bélés szerkezetét a női láb sajátosságaihoz szabtuk. Beépítettük a Memory Fit technológiánkat is, így percek alatt a lábadra alakítathatod a héjat. A sícipő jellemzője a Memory Fit 3D Gold bélés az előreformázott boka, sarok és lábfej résszel még jobb első illeszkedést biztosít. Ugyancsak beépítettük a 3M™ Thinsulate™ szigetelést, amely melegen tarja a lábadat a leghidegebb, párás időben is, és ezzel javítja a mozgásérzékelést. Legyél akármilyen szintü síelő, értékelni fogod a könnyű kialakítást a Prolite-nak köszönhetően

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Legendás Hawx érzés: Már az első alkalommal kiemelkedő módon illeszkedik. Az egyensúlyi geometriával kombinált anatómiai tartás olyan bakancsot eredményez, amely mind a profiknak, mind az újoncoknak megfelelő.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagságból a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
Mimic bélés: Az előformázott sarokrész, bokarész és nyelv támasztékot biztosító, hőformázható anyagréteget kapott. Miután az erre kialakított gépben a hőtől megpuhul, az anyag pontosan felveszi a lábad formáját, és így keményedik meg, hogy teljesen személyre szabott legyen.
3M Thinsulate bélés: A 3M Thinsulate bélés lényege a szokásosnál finomabb szálakban rejlik. A finomabb szálak több levegő tartanak meg maguk között, így a bélés jobban szigetel. Melegen tartja a lábat, a szélsőségesen hideg és a nyirkos körülmények ellen is védelmet nyújt.
AFS - Adaptive Fit Systemmel ellátott szár: Ez a sícipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, amely nélkül még inkább tulipán alakú a lábbeli, és bővebb a szára is (eggyel nagyobb szárméretű).