Kategóriák
ATOMIC Hawx Prime 130S Black/Red sícipő
238.999 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Hawx Prime 130S Black/Red sícipő

SÍCIPŐ MÉRET
29/29,5
SZÉLESSÉG
KÖZEPES
238.999 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AE502660029X

A normál szélességű Hawx Prime széria legkeményebb tagja. Kiválóan ötvözi a magas teljesítményt a kényelemmel.

Egy kemény mégis kényelmes sícipő mely képes arra, hogy a legnagyobb hidegben vagy akár a tavaszi enyhe időben is ugyanolyan rugalmasságot nyújtson a használójának. Ez nem túlzás, a legendás Hawks széria közepesen széles modellje, a True Flex és Prolite héjkialakításnak köszönhetően bármilyen évszakban képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mindezt hihetetlen alacsony súllyal párosítva. A testreszabhatóság és kényelem érdekében a Prime 130 S olyan techmológiákat vet be, mint a szár dőlés szögét és keménységét szabályzó Powershift vagy a hőformázással testre szabható kényelmet garantáló Memory Fit.

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás


FIT: Medium - 100 mm széles
FLEX: Hard - 130
SÚLY: 1812g - 26,5 méret
ELŐREDŐLÉS SZÖGE: 13°-15°-17°

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Legendás Hawx érzés: Már az első alkalommal kiemelkedő módon illeszkedik. Az egyensúlyi geometriával kombinált anatómiai tartás olyan bakancsot eredményez, amely mind a profiknak, mind az újoncoknak megfelelő.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagságból a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
Power Shift: A Power Shift lehetőséget ad arra, hogy a dőlési szöget 13, 15, vagy 17 fokra állítsd be a cipő hátulján található szabályozó elmozdításával. Emellett a flex index is állítható +/- 10 értékkel, egyszerűen, csupán egy csavar segítségével. Ezekkel a lehetőségekkel teljesen személyre szabhatóak a beállítások.
Mimic bélés: Az előformázott sarokrész, bokarész és nyelv támasztékot biztosító, hőformázható anyagréteget kapott. Miután az erre kialakított gépben a hőtől megpuhul, az anyag pontosan felveszi a lábad formáját, és így keményedik meg, hogy teljesen személyre szabott legyen.
Energy Backbone: Az Ultra sícipőkön egy megerősített, aszimmetrikus ún. Energy Backbone található. Ez extra erőt ad az agresszívebb síeléshez, valamint fokozott oldalirányú energiaátvitelt biztosít a jobb éltartás érdekében.
True Flex: Gyakran halljuk, hogy a sícipők merevebbek leszenk a nagy hidegben. A True Flex az Atomic saját fejlesztése, amely biztosítja, hogy a sícipő héjanyaga változatos hőmérsékleti körülmények között is ugyanolyan rugalmas/merev legyen. Az üzletben felpróbált sícipőd, így a pályán is ugyanazt az élményt biztosítja.
3M Thinsulate bélés: A 3M Thinsulate bélés lényege a szokásosnál finomabb szálakban rejlik. A finomabb szálak több levegő tartanak meg maguk között, így a bélés jobban szigetel. Melegen tartja a lábat, a szélsőségesen hideg és a nyirkos körülmények ellen is védelmet nyújt.

Youtube videók