Kategóriák
ATOMIC Hawx Magna 95 W GW GYB női sícipő
171.000 Ft
119.000 Ft
Kedvezmény: 52.000 Ft 30%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Hawx Magna 95 W GW GYB női sícipő

SÍCIPŐ MÉRET
24/24,5
SZÉLESSÉG
SZÉLES
171.000 Ft
119.000 Ft
Kedvezmény: 52.000 Ft 30%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AE502768024X
Az all mountain Atomic Magna 95 W megkapta az Ultra és a Prime modellekben használt Prolite héjat, így rendkívül könnyű, de erősítéseket kapott a kulcsfontosságú területeken, hogy dinamikus síelési élményt nyújtson.  Az Adaptive Fit Systemmel ellátott szár spoilere könnyedén feltehető és levehető, ezzel módosítható a szár bősége és a tulipánformájának mértéke is. A teljesen személyre szabható, 102 mm-es, széles kialakítású cipőt 3D Bronze béléssel láttuk el, amely már az első viseléskor tökéletesen illeszkedik, valamint a héj, a szár és a bélés is az egyéni igényekhez igazítható. A 3D Stretch orr-rész teret hagy a hosszabb lábujjnak is, így a bélés enged egy kicsit, ha csak pár létfontosságú milliméterre van szükség a tökéletes illeszkedéshez. Ez a cipő a tökéletes választás azoknak a nőknek, akik számára a síelés a lényeg, nem pedig a felszerelés.
Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagságból a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
102 mm-es, széles forma: A legendás Hawx érzést nyújtó, anatómiai igényű forma (26/26,5-es cipő esetében 102 mm-es) tökéletes választás azoknak a széles lábú síelőknek, akik számára fontos a kényelem, a stabil lábtartás és a hőszigetelés.
AFS - Adaptive Fit Systemmel ellátott szár: Ez a sícipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, amely nélkül még inkább tulipán alakú a lábbeli, és bővebb a szára is (eggyel nagyobb szárméretű).