Kategóriák
ATOMIC Hawx Magna 85 W BLACK női sícipő
105.900 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Hawx Magna 85 W BLACK női sícipő

SÍCIPŐ MÉRET
23/23,5
SZÉLESSÉG
SZÉLES
105.900 Ft
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AE502708023x
Az Atomic Hawx Magna 85 W a kényelem és a teljesítmény tökéletes elegye, amelyet az átlagosnál szélesebb lábfejű nőknek terveztünk. Puhább flexének köszönhetően kevésbé agresszív sícipőről van szó, amellyel lazább stílusban síelhetsz. A Magna 85 W megkapta a Hawx Ultra W és Prime W modellekben használt Prolite héjat, így rendkívül könnyű, de erősítéseket kapott a kulcsfontosságú területeken az utánozhatatlan síélmény érdekében. A Select Silver bélés még nedves és hideg időben is melegen tartja a lábadat. A cipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, ezzel növelhető a tulipánforma mértéke, valamint növelhető a szár bősége is (egy mérettel). Ezzel a cipővel minden síeléssel töltött nap maradandó élmény lesz.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagságból a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
102 mm-es, széles forma: A legendás Hawx érzést nyújtó, anatómiai igényű forma (26/26,5-es cipő esetében 102 mm-es) tökéletes választás azoknak a széles lábú síelőknek, akik számára fontos a kényelem, a stabil lábtartás és a hőszigetelés.
AFS - Adaptive Fit Systemmel ellátott szár: Ez a sícipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, amely nélkül még inkább tulipán alakú a lábbeli, és bővebb a szára is (eggyel nagyobb szárméretű).