Kategóriák
ATOMIC Cloud C12 REVOSHOCK C + MG 10 GW BL női síléc kötéssel  HASZNÁLT TESZTLÉC
338.000 Ft
169.000 Ft
Kedvezmény: 169.000 Ft 50%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

ATOMIC Cloud C12 REVOSHOCK C + MG 10 GW BL női síléc kötéssel HASZNÁLT TESZTLÉC

MÉRET
161cm
338.000 Ft
169.000 Ft
Kedvezmény: 169.000 Ft 50%
Menny.:pár
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: ATOMIC
Cikkszám: AASS03068161TESZT

Az Atomic Cloud C12 Servo gyönyörű a felszínen... és a felszín alatt is. A legkelendőbb Cloud termékcsaládunk egyik legnépszerűbb léceként a C12 Servo ugyanolyan Atomic technológiákkal készült, mint a Redster versenylécek. Ilyen például az Atomic világbajnokságra fejlesztett innovációja, a Servotec. Úgy működik, mint a szervokormány az autóban: könnyebbé és gyorsabbá teszi a kanyarodást, valamint stabilabbá az egyenesfutást. Ezenkívül Flite Woodcore maggal láttuk el, amely rugalmas és könnyű, így a léc még fürgébb lesz vele. Komoly teljesítmény és elegáns megjelenés: tökéletes léc a pálya leggyorsabb és legmagabiztosabb női síelői számára.

Elérhetőség: Üzletünkben

Leírás

Jellemzők: Full Sidewall: Segíti a precíz irányítást és minimalizálja a torziós csavarodást. Ideális a csúcsteljesítmény eléréséhez.
Revoshock C: A Revoshock C csökkenti a rezgéseket, hogy még stabilabban és magabiztosabban síelhess.
High-Speed Sidecut oldalív: A nagyobb rádiuszú oldalív kiemelkedő stabilitást ad nagy sebességnél, de a Revoshocknak köszönhetően mégis íveltebb léc érzetét kelti.

X12 GW Kötés:


Az Atomic X 12 GW kötés a tökéletes megoldás ha versenyteljesítményt keres eszköz nélküli igazítás mellett. A 75 mm-es fékeknek és a Full Flex-nek köszönhetően az X 12 GW kiváló minőségű erőátvitelt, teljes irányítást és - ami a legfontosabb - fantasztikus sebességet biztosít. És mindezt anélkül, hogy tartozékokkal kellene bajlódnia!